STILO

De Stilo kunststof framehouder is industrieel vormgegeven, met een neutraal ontwerp. De framehouders hebben een hoogwaardig en naadloze afwerking. Het laat de bril op de voorgrond zijn.

De Stilo is in twee versies beschikbaar: de Stilo XS en Stilo FD.
De Stilo XS geschakelde framehouder creëert met behulp van de rvs-staaf elegante horizontale lijnen. De rubberen inlay zorgt voor een stabiele positionering van de bril.
De Stilo FD enkelvoudige framehouder onderscheidt zich van de XS door een vrije indeling. Overigens is de FD magnetische verkrijgbaar. De rubberen inlay zorgt voor een stabiele positionering van de bril.
De Stilo XS/FD is verkrijgbaar in de kleuren: wit en transparant.

Ga naar alle Brildragers

STILO – XS

De elegante Stilo XS zorgt ervoor dat uw brillencollectie optimaal onder de aandacht wordt gebracht. In gebruik met een roestvrijstalen of witte veersteunstangen kunnen gemakkelijk lange horizontale lijnen gecreëerd worden dat zorgt voor een rustige presentatievorm. Deze kunnen direct gemonteerd worden op een muur of paneel. De Stilo XS is beschikbaar in wit en transparant met een zachte rubberen afwerking op de neusbrug.

WITTE RVS STAAF

Creëer horizontale lijnen met de  witte RVS staven. Standaard beschikbaar voor 2 tot 6 posities lang.

RVS STAAF

Creëer horizontale lijnen met de RVS staven. Standaard beschikbaar voor 2 tot 6 posities lang.

STILO FD & STILO FD MAGNEET

Pas de Stilo FD toe in uw winkel om een selectie van uw collectie exclusief te presenteren. Het is met de Stilo FD zeer eenvoudig om een of meerdere brillen in het oog te laten springen. Beschikbaar in wit en transparant.

De sterke magnetische versie van de Stilo FD biedt optimale flexibiliteit. Highlight kleine groepen van uw collectie, bijvoorbeeld enkele kleuren, of de trends of een merk. Pas uw creatieve idee direct toe!

STILO FD

De Stilo FD heeft maar één doel: uw selectie brillen in de spotlights zetten. Wij hebben gekozen voor twee neutrale kleuren die ervoor zorgen dat de bril opvalt, en niet het presentatiemiddel.

STILO FD MAGNEET

Met de Stilo FD magnetische versie creëert u het presentatie lay-out dat u zelf wilt. Grenzeloos presenteren!

Eenvoudige montage

 

De Stilo FD brilhouders worden gemonteerd op een paneel door het aanbrengen van een speciale schroef. De Stilo wordt vervolgens op deze pin gedrukt. Het rubberen aansluitingsdeel op de Stilo FD zorgt voor een stabiele montage.

Connectable brillen houdersIndividuele brillen houders