MR. BOO (IN BRASSCHAAT)

ALL EYES ON YOU.
ONTWERP EN UITVOERING: SHOP CONCEPT BVBA

Mr Boo, zoals de naam al zegt is geen alledaagse optiekwinkel. De winkel is gelegen in het centrum van Brasschaat, opgericht door Kevin Beck en zijn vrouw Marjan Brugman. De winkel heeft een frisse look en image gekregen, in samenwerking met Shop Concept Bvba, ingericht om vermaakt te worden. Het interieur heeft een uitnodigende, warme en een moderne uitstraling.

De winkel is naast brillenzaak, ook een plek waar je samenkomt en vermaakt wordt. Er worden activiteiten en events georganiseerd waarbij klanten, kennissen en vrienden samen komen. Door de lange hoge tafel is er genoeg ruimte om het gezellig te maken De ingebouwde ijskast maakt het helemaal af. Themadagen is ook een zo’n activiteit, waarbij een brillenmerk uitgebreid onder de aandacht wordt gebracht en een complete wand wordt aangepast aan het thema. De ene keer kan het thema ‘’Theo eyewear’’ zijn en de volgende keer een compleet ander thema worden gekozen. De extra gecreëerde hoeken in de winkel zoals, de koffiecorner, leeshoek en de accessoire hoek van ‘’Bieke Hoet’’ zijn gecreëerd voor de klant. Het geeft daarnaast een prettige sfeer.

In de brillenpresentaties is gebruikt gemaakt van de enkelvoudige, maar geschakelde brilhouder. De bril komt optimaal tot zijn recht voornamelijk door de toegepaste verlichting. De winkel heeft een groot aanbod aan brillen en zonnebrillen, voor een brede doelgroep. Ook het aanspreken van het hogere segment is geen enkel probleem. Bij Mr. Boo zorgen ze ervoor dat de klanten een totaalbeleving krijgen.

PRODUCTEN GEBRUIKT

STILONA