MINO V4

Elegant en efficiënt

De MINO verticale displays, zijn elegant en efficiënt. Elk onderdeel van de MINO is tot in de kleinste punten gedetailleerd uitgevoerd. Het is ontwikkeld om de displays elegant en centraal weer te geven.
Het MINO-assortiment met zijn uitgebreide range, inclusief de XL-uitvoering en de extra op maat gemaakte opties biedt je de oplossing.
De uitvoeringen zijn: mechanisch, afsluitbaar, elektronisch afsluitbaar en onbeveiligd en worden inclusief muursteun geleverd.

Ga naar alle Mino presentaties

Mino Key

 

page8image1710876784

De displays zijn voorzien worden van een sterke en betrouwbare sleutel(s). Het is mogelijk om een persoonlijk sleutelnummer(s) te krijgen.

Het slotsysteem is gebruiksvriendelijk en sluit soepel.

Mino Remote

Alumina Key Locked

High-tec software en electronica.
Het ontwerp van de interne mechanische onderdelen en de toepassing van elektronische componenten en daar bijhorende software updates garanderen een lange productlevensduur.

De displays kunnen ook worden aangestuurd met behulp van de afstandsbediening. Met de afstandsbediening kan er met een persoonlijke code, alle kolommen gemakkelijk bediend worden. Ook kan een specifieke groep van kolommen worden toegewezen aan één knop.

Alumina Key Locked

CREËER GROEPEN VAN 1 TOT 6 KOLOMMEN MET 1 RECEIVER SET


Voorbeeld van 3 groepen met ieder 6 kolommen

CREËER GROEPEN VAN 1 TOT 6 KOLOMMEN MET 1 RECEIVER SET


Voorbeeld van 4 groepen met verschillende aantal kolommen

ONTVANGERSET PRO-10 – 50541

Pro 10 is de beste ontvanger in ons assortiment. Uiterst betrouwbaar door de gescheiden voeding van de 6 verschillende poorten. Het heeft een duidelijk afleesbare display. Serviceklachten zijn simpel te detecteren. Externe devices zijn eenvoudig koppelbaar. Binnen 1 unit is het mogelijk om subgroepen te creëren.

ONTVANGER SET PRO 9 – 50545

PRO 9 is de nieuwe Basic IR ontvanger. Elke ontvanger kan 1 tot 6 kolommen aansturen. Het is een moderne betrouwbare ontvangst unit met een interne ontvangstoog en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Een ontvangstunit die voldoet aan je verwachtingen.

MINO displays worden voorzien van accessoires om je boodschap over te brengen. De logohouders zijn leverbaar in de versie A5 campaign houder (148×200 mm) en ook leverbaar als spiegeluitvoering. En als free-position logohouder (98×65 mm)

Het is gemakkelijk zowel de inhoud, als de positie van de logohouder te veranderen.

A5 campaing en spiegel houders.  Top en flexibele logo houders.

logohoudersnl

Haak openingen, support connector en RVS steun staven.

Montage opties

XL haak vs. reguliere haak

XL-uitvoering

De Xl-uitvoering biedt 30% meer ruimte voor de brilframes. De grote haakopeningen zorgt voor een comfortabele ruimte, tijdens het plaatsen of pakken van de brillen.