Flexibele capaciteit voor je zonnebril collectie

Onze vrijstaande displays bestaan uit de Saturn reeks in twee breedtematen en de Basalt unit. De Saturn reeks wordt voorzien van twee typen afsluitbare kolommen. Mino kolommen of de Alumina. Klant specifieke afwerking is mogelijk. De Basalt uitvoering leveren wij alleen met Alumina kolommen. Een reeks van accessoires bieden wij bij de displays aan.

De Mino V4-accessoires helpen u een duidelijk bericht te verzenden. De grootte van het grotere mediaframe is standaard A5. Spiegels zijn ook avaialbe met dezelfde grootte en hetzelfde formaat. Zowel de inhoud als de positie van de logo-houders en de A5-mediakaders zijn zeer eenvoudig te veranderen. Hiermee kunt u uw collecties opnieuw indelen en het uiterlijk van de winkel in korte tijd verfrissen, terwijl het stijlvolle formaat behouden blijft.

plaatje mirrors


XL hook vs. Regular hook

De XL-haak biedt 30% extra ruimte voor de grotere tinten om comfortabel te zitten. De afstand tussen frames is ook groter, waardoor u een ruimer overzicht van uw verzameling krijgt.

De standaard haak is net zo elegant als de XL. Het biedt meer capaciteit op dezelfde lengte, maar sommige frames, met een grote brug, passen mogelijk niet goed.

Combineer XL en gewone kolommen op uw lay-out en profiteer optimaal van uw displays!