ALUMINA

Integreert in uw concept

De afsluitbare Alumina, verticale displays zijn de beste op hun gebied.
De displays onderscheiden zich van de andere verticale displays, door het sterke slotmechanisme, het totaal integreren in het concept, ruime opening waar de brillen comfortabel op rusten en eenvoudig aan te passen (zowel kleur als lengte). Bovendien heeft het een uitgebreid assortiment montagebeugels.
De uitvoeringen zijn mechanisch afsluitbaar, elektronisch afsluitbaar en onbeveiligd.

Ga naar alle Alumina presentaties

Alumina Key

Alumina Key Locked

De displays zijn voorzien worden van een sterke en betrouwbare sleutel(s). Het is mogelijk om een persoonlijk sleutelnummer(s) te krijgen.

Het slotsysteem is gebruiksvriendelijk en sluit soepel.

Alumina Key Locked

Alumina Remote

Alumina Key Locked

High-tec software en electronica.
Het ontwerp van de interne mechanische onderdelen en de toepassing van elektronische componenten en daar bijhorende software updates garanderen een lange productlevensduur.

De displays kunnen ook worden aangestuurd met behulp van de afstandsbediening. Met de afstandsbediening kan er met een persoonlijke code, alle kolommen gemakkelijk bediend worden. Ook kan een specifieke groep van kolommen worden toegewezen aan één knop.

Alumina Key Locked

CREËER GROEPEN VAN 1 TOT 6 KOLOMMEN MET 1 RECEIVER SET


Voorbeeld van 3 groepen met ieder 6 kolommen

CREËER GROEPEN VAN 1 TOT 6 KOLOMMEN MET 1 RECEIVER SET


Voorbeeld van 4 groepen met verschillende aantal kolommen

ONTVANGERSET PRO-10 – 50541

Pro 10 is de beste ontvanger in ons assortiment. Uiterst betrouwbaar door de gescheiden voeding van de 6 verschillende poorten. Het heeft een duidelijk afleesbare display. Serviceklachten zijn simpel te detecteren. Externe devices zijn eenvoudig koppelbaar. Binnen 1 unit is het mogelijk om subgroepen te creëren.

ONTVANGER SET PRO 9 – 50545

PRO 9 is de nieuwe Basic IR ontvanger. Elke ontvanger kan 1 tot 6 kolommen aansturen. Het is een moderne betrouwbare ontvangst unit met een interne ontvangstoog en een goede prijs/kwaliteitsverhouding.
Een ontvangstunit die voldoet aan je verwachtingen.

Alumina displays worden voorzien van accessoires die jouw boodschap over brengt. De logohouders zijn leverbaar in de versie A5 campaign houder (148×200 mm) en ook leverbaar als spiegeluitvoering. En als free-position logohouder (98×65 mm)

Het is gemakkelijk zowel de inhoud, als de positie van de logohouder te veranderen.

A5 Campaign- en Spiegel houders. Top en free-position logohouder.